Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

  • Для грушевого желе:
  • груші - 2 шт.,
  • цукор - 2-4 ст. ложки,
  • вода - 100 мл,
  • желатин - 1 ч. ложка.
  • Ще знадобиться:
  • морозиво - 100 г,
  • вершки для збивання - 200 мл,
  • цукрова пудра - за смаком,
  • желатин - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків

  1. Приготуйте грушеве желе. Желатин залийте невеликою кількістю холодної води.

  2. Груші очистіть, наріжте невеликими шматочками, додайте цукор і воду.

  3. Поставте груші на середній вогонь і варіть 10 хвилин. Трохи остудіть і додайте набряклий желатин. Вилийте в келихи для подачі десерту.

  4. Коли сироп застигне, викладіть зверху морозиво.

  5. Вершки збийте, додати цукрову пудру і розведений желатин. На морозиво викладіть вершки. Прикрасьте десерт за бажанням.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал