Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Інгредієнти для приготування: Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
- Для грушевого желе:
- груші - 2 шт.,
- цукор - 2-4 ст. ложки,
- вода - 100 мл,
- желатин - 1 ч. ложка.
- Ще знадобиться:
- морозиво - 100 г,
- вершки для збивання - 200 мл,
- цукрова пудра - за смаком,
- желатин - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
-
Приготуйте грушеве желе. Желатин залийте невеликою кількістю холодної води.
-
Груші очистіть, наріжте невеликими шматочками, додайте цукор і воду.
-
Поставте груші на середній вогонь і варіть 10 хвилин. Трохи остудіть і додайте набряклий желатин. Вилийте в келихи для подачі десерту.
-
Коли сироп застигне, викладіть зверху морозиво.
-
Вершки збийте, додати цукрову пудру і розведений желатин. На морозиво викладіть вершки. Прикрасьте десерт за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Бананове желе з шоколадом
- Тістечка «Валентинки»
- Рецепт шоколадного фондю
- Сирна паска з цукатами
- Шоколадний «террін»