Десерт кавунове желе з шоколадом і йогуртом

Десерт кавунове желе з шоколадом і йогуртом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Десерт кавунове желе з шоколадом і йогуртом

  • м'якоть кавуна - 1 кг,
  • цукор - 1 склянка + 2 ст. ложки,
  • желатин - 30 г,
  • йогурт - 600 г,
  • шоколад (чорний) - 100 г,
  • вершкове масло - 15 г,
  • кориця - 2 ч. ложки,
  • мигдаль - для посипання.

Як приготувати Десерт кавунове желе з шоколадом і йогуртом

  1. М’якоть кавуна подрібніть блендером до утворення пюре. Додайте желатин і корицю. Вилийте масу в каструлю з товстим дном і закип’ятіть. Поступово додайте 1 склянку цукру. Закип’ятіть, знімаючи піну. Варіть від 3 до 15 хвилин (залежить від желатину). Викладіть у форму, поставте в морозильник.
  2. Йогурт збийте з 2 ложками цукру. Викладіть на желе, поставте в морозильник.
  3. Розтопіть на водяній бані шоколад з маслом, остудіть і вилийте на йогурт. Прикрасьте подрібненим мигдалем. Поставте в морозильник на 2 години
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Десерт кавунове желе з шоколадом і йогуртом

  1. Перший раз зробив цей десерт на день народження дочки. Всім гостям він дуже сподобався, да і мені теж, адже сам люблю побалувати себе смачненьким. Але мені краще добавити до цього десерту ще небаго фруктів, наприклад бананів або ківі, з фруктам десерт смакуе ще краще. Ще зверху я поливав вишневим джемом, теж вийшло дуже смачно.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал