camcumgirls
Десерт “Шоко-корн”

Десерт “Шоко-корн”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Десерт “Шоко-корн”

  • пластівці кукурудзяні (не глазуровані) : 150 г.
  • шоколад чорний (десертний) : 150 г.

Як приготувати Десерт “Шоко-корн”

Готуємо так:

  1. Пластівці висипати у термостійку посудину або форму для випікання. Шоколад подрібнити, змішати з пластівцями. Поставити форму у розігріту до температури 80° С духовку.
  2. Коли шоколад розтопиться, ретельно перемішати вміст форми і знову поставити у духовку. Так повторювати, доки шоколад повністю не покриє всі пластівці. Вийняти форму з духовки.
  3. Невеликі формочки, салатники або чашки змастити рафінованою олією (без запаху), викласти у них “шоко-корн”, злегка втрамбувати і поставити у холодильник мінімум на 1-2 години.
  4. Готові “шоко-корни” перевернути на тарілки, за бажанням посипати цукровою пудрою або полити білим шоколадом.

* Температури духовки не повинна бути надто високою, щоб шоколад не запікався. З тієї ж причини не варто перетримувати “шоко-корн” у духовці: як тільки шоколад покриє всі пластівці, форму слід вийняти.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал