Десерт «Сирний рай»

Десерт «Сирний рай»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Десерт «Сирний рай»

  • домашній сир - 500 г,
  • згущене молоко - 400 мл,
  • желатин (швидкорозчинний) - 40 г,
  • чорний шоколад - 70-100 г,
  • вода - 0,25 склянки.

Як приготувати Десерт «Сирний рай»

  1. Желатин розчиніть в гарячій кип’яченій воді і трохи остудіть.

  2. Сир розітріть, змішайте зі згущеним молоком і добре збийте міксером. Під час збивання поступово введіть розчинений желатин.

  3. Шоколад натріть на середній тертці, частину висипте на дно форми. Потім висипте частину сирної маси, шоколад, знову сирну масу і т.д. (кількість шарів за бажанням). Останній шар повинен бути сирний.

  4. Форму накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 5-6 годин, до повного застигання.

Автор рецепту: Наталія Єреміца, м. Житомир
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал