Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом

Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом

  • яблука - 4 шт.,
  • курага (нарізана дрібними кубиками) - 1 склянка,
  • родзинки - 0,5 склянки,
  • грецькі горіхи (порізані) - 0,5 склянки,
  • мед - 4 ч. ложки,
  • вершкове масло - 4 ст. ложки,
  • кориця - 4 палички,
  • апельсиновий сік (свіжовичавлений) - 4 шт.,
  • лимонний сік і м'ята - за смаком.

Як приготувати Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом

  1. У яблук зріжте верхівку і очистіть їх від шкірки. З яблук вийміть трохи м’якоті, разом з серцевиною. Побризкайте лимонним соком зовні і всередині.

  2. Змішайте курагу, родзинки, горіхи, мед, вершкове масло.

  3. Наповніть яблука начинкою, прикрийте кришками і встроміть палички кориці.

  4. Викладіть яблука у форму, полийте апельсиновим соком. Запікайте 1 годину при 170-180 °С, час від часу поливаючи апельсиновим соком з форми.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом

  1. Десерт очень аппетитный и полезный, мой ребенок обожает печеные яблоки, и делаю я их частенько. Так же печеные яблоки хорошо помогают при запоре и изжоге. А сколько они содержат витаминов! плюс очень питательная начинка. Только вот нюанс по поводу меда, бытует мнение, что его нельзя подогревать на высоких температурах иначе он превращается в яд.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал