camcumgirls
Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»

Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»

  • м'якоть солодкого гарбуза - 300 г,
  • яблука (солодкі) - 3-4 шт.,
  • цукор - 3 ст. ложки,
  • вершки (20 %) - 2 ст. ложки.

Як приготувати Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»

  1. Гарбуз поріжте кубиками, залийте водою (так, щоб кубики були ледь покриті) і відваріть до готовності.
  2. Яблука очистіть, поріжте часточками, складіть в сковороду, посипте цукром і тушкуйте на водяній бані до м’якості.
  3. Яблука та гарбуз окремо збийте у блендері. У пюре гарбуза додайте вершки і добре перемішайте.
  4. У склянки викладіть шарами яблучне і гарбузове пюре. Подавайте десерт теплим або холодним.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал