Десерт з вівсяної каші, пломбіру та ягід

Десерт з вівсяної каші, пломбіру та ягід

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Десерт з вівсяної каші, пломбіру та ягід

  • вівсяна каша, зварена на молоці з цукром (рідка) - 150 мл,
  • пломбір - 100 мл,
  • малина - 1 склянка,
  • сік половини лайма.

Як приготувати Десерт з вівсяної каші, пломбіру та ягід

  1. Охолодіть кашу, змішайте з підталим пломбіром і збийте блендером.

  2. Малину розімніть вилкою. Залиште декілька ягід для прикраси.

  3. Малину змішайте із соком лайма.

  4. На дно креманки викладіть ягідне пюре, зверху – збиту з пломбіром кашу.

  5. Прикрасьте ягодами і поставте на 20 хвилин у морозильник.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал