Домашні пельмені з м’ясом

Домашні пельмені з м’ясом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Домашні пельмені з м’ясом

  • Для тіста:
  • тісто для вареників компанії «Безглютен» - 500 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • тепла вода - 200 мл,
  • морська сіль - 1 ч. ложка.
  • Для начинки:
  • свинина - 150 г,
  • індичка - 150 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень - для прикраси,
  • сметана - для подачі.

Як приготувати Домашні пельмені з м’ясом

  1. Тісто для вареників змішайте з яйцем, теплою водою і сіллю. Замісіть тісто.

  2. Приготуйте фарш для пельменів. Свинину та індичку пропустіть через м’ясорубку. Цибулю і часник подрібніть і додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

  3. Тісто розкатайте, за допомогою склянки виріжте з нього круги.

  4. На кружки тіста викладіть начинку з фаршу. Пельмені зліпіть як вареники.

  5. Відваріть пельмені в підсоленій воді до готовності. Подавайте зі сметаною, прикрасивши зеленню.

Автор рецепту: Рецепт надано Українською Спілкою Целіакії. Рубрику веде лікар-дієтолог, президент Українсбкої Спілки Целіакії Ольга Наумова
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал