
Домашні пельмені з м’ясом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: Домашні пельмені з м’ясом
- Для тіста:
- тісто для вареників компанії «Безглютен» - 500 г,
- яйце - 1 шт.,
- тепла вода - 200 мл,
- морська сіль - 1 ч. ложка.
- Для начинки:
- свинина - 150 г,
- індичка - 150 г,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 1 зубець,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- зелень - для прикраси,
- сметана - для подачі.
Як приготувати Домашні пельмені з м’ясом
-
Тісто для вареників змішайте з яйцем, теплою водою і сіллю. Замісіть тісто.
-
Приготуйте фарш для пельменів. Свинину та індичку пропустіть через м’ясорубку. Цибулю і часник подрібніть і додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
-
Тісто розкатайте, за допомогою склянки виріжте з нього круги.
-
На кружки тіста викладіть начинку з фаршу. Пельмені зліпіть як вареники.
-
Відваріть пельмені в підсоленій воді до готовності. Подавайте зі сметаною, прикрасивши зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляні ньокі з соусом з помідорів та базиліком
-
Часниковий хліб
-
Запіканка з домашнього сиру
-
Торт «Наполеон»
-
Сирний малай