Домашній кетчуп

Домашній кетчуп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Домашній кетчуп

  • помідори - 1 відро (10-літрове),
  • цукор - 1 л,
  • сіль - 3,5 ст. ложки,
  • часник (пропущений через прес) - 2 ст. ложки,
  • чорний мелений перець - 1 ст. ложка,
  • оцет - 350 мл,
  • коріандр - 2 ст. ложки.

Як приготувати Домашній кетчуп

  1. Помідори помийте, обріжте непридатні частини, пропустіть через соковижималку. Має вийти близько 7-8 літрів томатного соку-пюре.

  2. Вилийте томатне пюре в емальований посуд і варіть на середньому вогні. Додайте цукор, сіль, часник, перець, оцет. Варіть 1 годину, помішуючи.

  3. Зерна коріандру подрібніть в кавомолці і додайте в масу, варіть ще 40 хвилин.

  4. Кетчуп розлийте по банках і закатайте. Переверніть догори дном і закутайте ковдрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Домашній кетчуп

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал