Інгредієнти для приготування: Домашній кетчуп
- помідори - 1 відро (10-літрове),
- цукор - 1 л,
- сіль - 3,5 ст. ложки,
- часник (пропущений через прес) - 2 ст. ложки,
- чорний мелений перець - 1 ст. ложка,
- оцет - 350 мл,
- коріандр - 2 ст. ложки.
Як приготувати Домашній кетчуп
-
Помідори помийте, обріжте непридатні частини, пропустіть через соковижималку. Має вийти близько 7-8 літрів томатного соку-пюре.
-
Вилийте томатне пюре в емальований посуд і варіть на середньому вогні. Додайте цукор, сіль, часник, перець, оцет. Варіть 1 годину, помішуючи.
-
Зерна коріандру подрібніть в кавомолці і додайте в масу, варіть ще 40 хвилин.
-
Кетчуп розлийте по банках і закатайте. Переверніть догори дном і закутайте ковдрою.
Залишити відповідь до Роман Скасувати відповідь
2 Відповіді до Домашній кетчуп
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
що зробити щоб кетчув вийшов густішим…???
додати олії і збити в блендері