Домашній коньяк

Домашній коньяк

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Домашній коньяк

  • горілка - 1 л,
  • шипшина - 35 ягід,
  • чорний перець - 6-7 горошин,
  • цукор - 3 ст. ложки,
  • кора дуба - 2 ст. ложки,
  • звіробій - 6 листочків,
  • чорний чай (листовий) - 1-2 ст. ложки.

Як приготувати Домашній коньяк

  1. Всі інгредієнти змішайте, залийте горілкою і залиште на 45 днів у прохолодному приміщенні.
  2. Процідіть і розлийте по пляшках.

Чи знаєте ви, що вік коньяку можна визначити за його відтінком? Наймолодший має світло-солом’яний, далі йде – солом’яно-жовтий, бурштиновий, золотий і найстаріший – вогняно-червоний.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал