Інгредієнти для приготування: Домашній твердий сир
- домашній сир, - 1 кг
- молоко - 1,5 л,
- сода - 1 ч. ложка,
- сіль - 1 ч. ложка,
- яйце - 1 шт.,
- вершкове масло - 100 г.
Як приготувати Домашній твердий сир
-
Сир покладіть в каструлю, залийте молоком і поставте на слабкий вогонь. Варіть до такої консистенції, поки сир почне в’язатися за ложку.
-
Відкиньте сир на друшляк і ретельно відіжміть.
-
Додайте яйце, соду, сіль, вершкове масло. Поставте на слабкий вогонь і варіть, поки маса не стане схожою на розплавлений твердий сир (чим довше будете варити, тим твердішим вийде сир), приблизно 5-10 хвилин.
-
У застелену плівкою форму вилийте сир і охолодіть.
Сироватку не виливайте, на її основі можна спекти дуже смачні млинці.
Залишити відповідь до LoL Скасувати відповідь
5 Відповіді до Домашній твердий сир
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рецепт – супер. Сир получився ще кращий , а ніж в магазині.Дякую за рецепт ))))
lol дуж смачно lol
trololotrololotrolol
Дуже смачний сир. Вдався з першого разу. Дякую за рецепт.
дужжжже смачний сир. а головне-натурпродукт
Получився з першого разу