Інгредієнти для приготування: Домашнє мартіні з журавлини
- горілка - 45 мл,
- апельсиновий лікер - 15 мл,
- сухий вермут - 15 мл,
- журавлинний сік - 90 мл,
- лід - 1 склянка.
Як приготувати Домашнє мартіні з журавлини
1. У шейкері для коктейлів змішайте горілку, апельсиновий лікер, вермут, журавлинний сік і лід. Добре збийте, щоб суміш охолола.
2. Процідіть в келихи для мартіні і подавайте. За бажанням прикрасьте ягодами журавлини.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Курячі рулетики з мигдально-м’ятною начинкою
-
Печиво «Персики»
-
Салат «Мрія»
-
Закуска креветки під шубою
-
Сьомга під журавлиновим соусом