Домашня ковбаса з кролика

Домашня ковбаса з кролика

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 130 min

Інгредієнти для приготування: Домашня ковбаса з кролика

  • філе кролика: 800 г.
  • сухе молоко: 2 ст. ложки
  • сіль: 1 ч. ложка
  • цукор: 1/4 ч. ложки
  • чорний мелений перець: 1/2 ч. ложки
  • мускатний горіх: 1/4 ч. ложки

Як приготувати Домашня ковбаса з кролика

Готуємо так:

1. М’ясо кролика прокрутити через м’ясорубку (1-3 рази за бажанням).

2. Ретельно перемішати отриманий фарш, додати цукор, сіль, перець, мелений мускатний горіх і прибрати на ніч у холодильник.

3. Викласти охолоджений фарш на харчову плівку, сформувати ковбаску і загорнути в декілька шарів (мінімум 3-4).

4. Покласти ковбасу в каструлю з водою і варити на невеликому вогні 1,5-2 години, залежно від товщини ковбаски.  Подавати холодною.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Домашня ковбаса з кролика

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал