camcumgirls
Домашня тушонка

Домашня тушонка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 7

За цим рецептом також можна приготувати тушонку з свинячого або курячого м’яса.

Інгредієнти для приготування: Домашня тушонка

  • яловичина -2 кг,
  • лавровий лист -2 шт.,
  • перець чорний -8 горошин,
  • сіль -за смаком,
  • вода -2 склянки.

Як приготувати Домашня тушонка

  1. М’ясо поріжте шматочками і покладіть в каструлю.
  2. Додайте воду і, помішуючи, доведіть до кипіння. Накрийте каструлю кришкою і варіть 3-4 години.
  3. М’ясо посоліть за смаком, додайте лавровий лист і перець, варіть ще 2-3 години.
  4. Готову тушонку остудіть, перекладіть у відповідну тару і поставте в холодильник.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал