Дріжджові млинці

Дріжджові млинці

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Дріжджові млинці

  • пшеничне борошно - 400 г,
  • молоко - 2-3 склянки,
  • яйця - 2 шт.,
  • вершкове масло - 2 ст. ложки,
  • дріжджі - 20 г,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль - дрібка.

Як приготувати Дріжджові млинці

  1. Підігрійте трохи молока, розчиніть у ньому дріжджі, додайте цукор, сіль, яйця, вершкове масло, перемішайте.

  2. Всипте пшеничну муку і розмішайте. Розробка інтернет – магазинів Львів

  3. Дайте тісту підійти 30-40 хвилин. Потім додайте молоко, що залишилося, трохи підігрійте і через 1,5 години випікайте тонкі млинці

 Якщо ви хочете, щоб млинці вдалися тонкими, приготуйте рідке тісто. Про інші секрети випікання млинців читайте тут.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал