Інгредієнти для приготування: Джем із кавуна
- кавун (м'якоть) -1 кг,
- цукор -800 г,
- сік одного лайма,
- ванілін за смаком.
Як приготувати Джем із кавуна
- Кавун поріжте кубиками, видаліть кісточки.
- Посипте кавун цукром і залишіть на 2-3 години.
- Потім злийте сік і зваріть з нього сироп.
- Залийте сиропом шматочки кавуна і доведіть до кипіння. Зніміть варення з вогню і дайте настоятися 8-10 годин.
- Після цього знову доведіть варення до кипіння і залиште на 3-5 годин.
- Додайте у варення ванілін, сік лайма і кип’ятіть 3-5 хвилин.
- Варення розлийте в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Десерт – Бланманже з фісташками
-
Гранатовий смузі
-
Запіканка з фініками
-
Французькі тости
-
Виноградні “трюфелі”