camcumgirls
Джем із кавуна

Джем із кавуна

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Джем із кавуна

  • кавун (м'якоть) -1 кг,
  • цукор -800 г,
  • сік одного лайма,
  • ванілін за смаком.

Як приготувати Джем із кавуна

  1. Кавун поріжте кубиками, видаліть кісточки.
  2. Посипте кавун цукром і залишіть на 2-3 години.
  3. Потім злийте сік і зваріть з нього сироп.
  4. Залийте сиропом шматочки кавуна і доведіть до кипіння. Зніміть варення з вогню і дайте настоятися 8-10 годин.
  5. Після цього знову доведіть варення до кипіння і залиште на 3-5 годин.
  6. Додайте у варення ванілін, сік лайма і кип’ятіть 3-5 хвилин.
  7. Варення розлийте в стерилізовані банки і закатайте стерилізованими кришками.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал