Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів

Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів

  • персики (жовті) - 4 кг,
  • апельсини - 6 шт.,
  • грецькі горіхи (очищені) - 175 г,
  • лимони - 5 шт.,
  • вода - 450 мл,
  • цукор - 4 кг.

Як приготувати Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів

  1. Персики ошпарте окропом, очистіть від шкірки і кісточок, поріжте скибочками. Цедру лимонів і апельсинів потріть на тертці, кісточки видаліть, м’якоть поріжте, сік збережіть.

  2. Персики з цедрою апельсинів і лимонів покладіть в таз і залийте водою. Варіть 25-30 хвилин, періодично помішуючи, поки персики не розм’якшаться.

  3. Цукор поставте на легкий підігрів в духовку з температурою 150 °С. До персиків додайте порізану м’якоть і сік апельсинів і лимонів, підігрітий цукор. Безперервно помішуйте, поки весь цукор не розчиниться. Додайте горіхи, варіть 12 хвилин.

  4. Перелийте джем в стерилізовані банки, закатайте.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал