Інгредієнти для приготування: Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів
- персики (жовті) - 4 кг,
- апельсини - 6 шт.,
- грецькі горіхи (очищені) - 175 г,
- лимони - 5 шт.,
- вода - 450 мл,
- цукор - 4 кг.
Як приготувати Джем з персиків, апельсинів і грецьких горіхів
-
Персики ошпарте окропом, очистіть від шкірки і кісточок, поріжте скибочками. Цедру лимонів і апельсинів потріть на тертці, кісточки видаліть, м’якоть поріжте, сік збережіть.
-
Персики з цедрою апельсинів і лимонів покладіть в таз і залийте водою. Варіть 25-30 хвилин, періодично помішуючи, поки персики не розм’якшаться.
-
Цукор поставте на легкий підігрів в духовку з температурою 150 °С. До персиків додайте порізану м’якоть і сік апельсинів і лимонів, підігрітий цукор. Безперервно помішуйте, поки весь цукор не розчиниться. Додайте горіхи, варіть 12 хвилин.
-
Перелийте джем в стерилізовані банки, закатайте.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Варення з дині на зиму
-
Овочева супова заправка
-
Консервований яблучний сік
-
Квашені помідори
-
Варення з груші з маком