Закуска «Дзвіночки»

Закуска «Дзвіночки»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Закуска «Дзвіночки»

  • варена ковбаса (або шинка) - 100 г,
  • сир - 50 г,
  • морква - 1-2 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • майонез - для заправки.

Як приготувати Закуска «Дзвіночки»

  1. Шинку поріжте тонкими пластинами. З кожної пластинки скрутіть трубочку-дзвіночок і заколіть шпажкою або зубочисткою.

  2. Приготуйте начинку. На дрібній тертці натріть сиру моркву, сир і часник, перемішайте і заправте майонезом.

  3. Наповніть дзвіночки начинкою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал