
Еклери з полуничним сиропом
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Еклери з полуничним сиропом
- консервовані полуниці : 1 банка
- борошно: 1 склянка
- молоко: 1 склянка
- вершкове масло : 100 г
- яйця : 4-5 шт.
- дрібка солі
- олія : для змащування дека
Як приготувати Еклери з полуничним сиропом
Готуємо так:
- У невелику каструльку влити молоко. Додати вершкове масло, дрібку солі та поставити нагріватися на середньому вогні. Довести молоко з маслом до кипіння.
- Коли молоко закипить, зняти його з вогню та поступово всипати борошно, постійно інтенсивно помішуючи, щоб не утворились грудочки.
- Знову поставити каструльку з тістом на вогонь та продовжувати розтирати тісто, поки воно не стане однорідної консистенції, гладеньким та легко відставати від ложки та каструльки. Залишити тісто, щоб трохи охололо. В охолоджене тісто поступово додати по одному яйця, ретельно перемішуючи.
- Змастити деко олією. За допомогою двох чайних ложок або кондитерського шприца викласти на деко еклери з тіста. На кожен еклер покласти полуничку та злегка притиснути.
- Випікати в добре розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин. Тоді зменшити вогонь та випікати ще 10-15 хвилин. Зняти квартиру у Львові
- Вийняти еклери з духовки, дати охолонути. Тоді викласти на тарілочки і полити сиропом з консервованих полуниць.
*У приготування цього кулінарного рецепту ви можете використовувати консервовані полуниці в сиропі, заморожені полуниці та полуничний сироп або полуничне варення з цілими ягодами за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулет з індика «Ароматний»
-
Оладки з яйцем і зеленою цибулею
-
Ніжний маковий пиріг в банці
-
Листкові рулетики з зеленою цибулею
-
Салат из свеклы «Наполеон»