Еклери з полуничним сиропом

Еклери з полуничним сиропом

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Еклери з полуничним сиропом

  • консервовані полуниці : 1 банка
  • борошно: 1 склянка
  • молоко: 1 склянка
  • вершкове масло : 100 г
  • яйця : 4-5 шт.
  • дрібка солі
  • олія : для змащування дека

Як приготувати Еклери з полуничним сиропом

Готуємо так:

  1. У невелику каструльку влити молоко. Додати вершкове масло, дрібку солі та поставити нагріватися на середньому вогні. Довести молоко з маслом до кипіння.
  2. Коли молоко закипить, зняти його з вогню та поступово всипати борошно, постійно інтенсивно помішуючи, щоб не утворились грудочки.
  3. Знову поставити каструльку з тістом на вогонь та продовжувати розтирати тісто, поки воно   не стане однорідної консистенції, гладеньким та легко відставати від ложки та каструльки. Залишити тісто, щоб трохи охололо. В охолоджене тісто поступово додати по одному яйця, ретельно перемішуючи.
  4. Змастити деко олією. За допомогою двох чайних ложок або кондитерського шприца викласти на деко еклери з тіста. На кожен еклер покласти полуничку та злегка притиснути.
  5. Випікати в добре розігрітій духовці протягом 10-15 хвилин. Тоді зменшити вогонь та випікати ще 10-15 хвилин. Зняти квартиру у Львові
  6. Вийняти еклери з духовки, дати охолонути. Тоді викласти на тарілочки і полити сиропом з консервованих полуниць. 

*У приготування цього кулінарного рецепту ви можете використовувати консервовані полуниці в сиропі, заморожені полуниці та полуничний сироп або полуничне варення з цілими ягодами за бажанням.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал