Салат Фалафель. Кулінарний рецепт

Салат Фалафель. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат Фалафель. Кулінарний рецепт

  • нут (сухий) - 250 г,
  • булгур - 3 ст. ложки,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 4-5 зубців,
  • зелень кінзи і петрушки - 1 пучок,
  • борошно - 4 ст. ложки,
  • насіння коріандру та зіри, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати Салат Фалафель. Кулінарний рецепт

  1. Нут замочіть в холодній воді на 24 години. Потім відкиньте на друшляк, подрібніть в кухонному комбайні, додайте булгур, дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень, пропущений через прес часник, спеції за смаком і 3 ст. ложки води. Перемішайте і залиште на 30 хвилин.

  2. Додайте борошно, перемішайте. З маси мокрими руками скатайте кульки. Смажте у фритюрі, по 3-4 хвилини, до золотистого кольору. Купити модульні картини Львів

  3. Готовий фалафель викладіть на серветки, щоб позбутися зайвого жиру.

  4. Страву подавайте гарячою, з арабськими коржиками і салатом зі свіжих овочів.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Александэр Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Салат Фалафель. Кулінарний рецепт

  1. Аллах вас упаси пхать в фалафель муку!Нет булгура?-не беда!Добавьте измельченный хлебный сухарик.И помните,что, традиционно,нут прогоняют два раза через мясорубку-откуда в дальних оазисах жарких пустынь кухонные комбайны и прочие блендеры?Да!Зерна кориандра,зиру и черный перец прожарить 20-30 секунд на сухой скововороде,затем измельчить в ступке.Добавьте щепотку белого перца,муската молотого.Аккуратнее со специфическими специями!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал