Інгредієнти для приготування: Салат Фалафель. Кулінарний рецепт
- нут (сухий) - 250 г,
- булгур - 3 ст. ложки,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 4-5 зубців,
- зелень кінзи і петрушки - 1 пучок,
- борошно - 4 ст. ложки,
- насіння коріандру та зіри, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для смаження.
Як приготувати Салат Фалафель. Кулінарний рецепт
-
Нут замочіть в холодній воді на 24 години. Потім відкиньте на друшляк, подрібніть в кухонному комбайні, додайте булгур, дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень, пропущений через прес часник, спеції за смаком і 3 ст. ложки води. Перемішайте і залиште на 30 хвилин.
-
Додайте борошно, перемішайте. З маси мокрими руками скатайте кульки. Смажте у фритюрі, по 3-4 хвилини, до золотистого кольору. Купити модульні картини Львів
-
Готовий фалафель викладіть на серветки, щоб позбутися зайвого жиру.
-
Страву подавайте гарячою, з арабськими коржиками і салатом зі свіжих овочів.
Залишити відповідь до Александэр Скасувати відповідь
3 Відповіді до Салат Фалафель. Кулінарний рецепт
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Цікаво, особливо що то таке БУЛГУР?
булгур-крупа такая
Аллах вас упаси пхать в фалафель муку!Нет булгура?-не беда!Добавьте измельченный хлебный сухарик.И помните,что, традиционно,нут прогоняют два раза через мясорубку-откуда в дальних оазисах жарких пустынь кухонные комбайны и прочие блендеры?Да!Зерна кориандра,зиру и черный перец прожарить 20-30 секунд на сухой скововороде,затем измельчить в ступке.Добавьте щепотку белого перца,муската молотого.Аккуратнее со специфическими специями!