Фальшиві пиріжки

Фальшиві пиріжки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Фальшиві пиріжки

  • французький батон: 2 шт.
  • лосось: 300 г
  • майонез: 150 г
  • твердий сир: 100 г
  • молоко: 1 склянка
  • цибуля: 1 шт.
  • кріп: ½ пучка
  • лимонний сік: 1 ч. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • вершкове масло: для змащування форми

Як приготувати Фальшиві пиріжки

Готуємо так:

1. Батони нарізати на шматочки шириною 3 см.

2. Рибу помити, порізати на маленькі шматочки, змішати з дрібно порізаними цибулею та кропом. Додати сіль, перець, лимонний сік і ретельно перемішати.

3. Кожен шматочок батона вмокнути у молоко і викласти на форму, змащену вершковим маслом. Зробити у кожному шматочку заглиблення і заповнити його рибною начинкою. Змастити зверху майонезом і покласти у розігріту до 190 °С духовку на 30 хвилин.

4. Твердий сир потерти на великій тертці. Вийняти пиріжки з духовки, посипати тертим сиром і поставити знову у духовку, щоб сир розплавився.

* Щоб приготувати фальшиві пиріжки за цим кулінарним рецептом, можна замінити  лосося  будь-якою білою рибою.

* Начинка виглядає особливо ефектною, якщо до неї додати порівну білої і червоної цибулі і трохи зелені з цибулі-порей.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал