
Фальшиві пиріжки
Інгредієнти для приготування: Фальшиві пиріжки
- французький батон: 2 шт.
- лосось: 300 г
- майонез: 150 г
- твердий сир: 100 г
- молоко: 1 склянка
- цибуля: 1 шт.
- кріп: ½ пучка
- лимонний сік: 1 ч. ложка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
- вершкове масло: для змащування форми
Як приготувати Фальшиві пиріжки
Готуємо так:
1. Батони нарізати на шматочки шириною 3 см.
2. Рибу помити, порізати на маленькі шматочки, змішати з дрібно порізаними цибулею та кропом. Додати сіль, перець, лимонний сік і ретельно перемішати.
3. Кожен шматочок батона вмокнути у молоко і викласти на форму, змащену вершковим маслом. Зробити у кожному шматочку заглиблення і заповнити його рибною начинкою. Змастити зверху майонезом і покласти у розігріту до 190 °С духовку на 30 хвилин.
4. Твердий сир потерти на великій тертці. Вийняти пиріжки з духовки, посипати тертим сиром і поставити знову у духовку, щоб сир розплавився.
* Щоб приготувати фальшиві пиріжки за цим кулінарним рецептом, можна замінити лосося будь-якою білою рибою.
* Начинка виглядає особливо ефектною, якщо до неї додати порівну білої і червоної цибулі і трохи зелені з цибулі-порей.
-
Заливне «Великоднє»
-
Пиріг «Смачнючий»
-
Домашній сир з травами і зеленню
-
Пісні овочеві котлети
-
Оселедець по-домашньому