Фарширована щука

Фарширована щука

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Фарширована щука

  • щука (свіжа) - 1шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • картопля - 1 шт.,
  • свиняче сало - 70 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • майонез для змащування риби.

Як приготувати Фарширована щука

  1. Щуку помийте і почистіть. Відріжте щуці голову (не викидайте ) і плавники. Акуратно відокремте шкіру від м’яса риби. З шкіри повинна вийти “панчоха”.
  2. М’ясо відокремте від кісток.
  3. Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо, моркву, картоплю і свиняче сало.
  4. У фарш додайте яйце, посоліть і поперчіть.
  5. “Панчоху” зі шкіри щільно наповніть фаршем. Пришийте голову.
  6. Рибу викладіть на змащене олією деко. Верх риби змастіть майонезом.
  7. Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 40 хвилин.
  8. При подачі прикрасьте рибу маслинами, лимонами і листям салату.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал