Інгредієнти для приготування: Фарширована щука
- щука (свіжа) - 1шт.,
- морква - 1 шт.,
- картопля - 1 шт.,
- свиняче сало - 70 г,
- яйце - 1 шт.,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- майонез для змащування риби.
Як приготувати Фарширована щука
- Щуку помийте і почистіть. Відріжте щуці голову (не викидайте ) і плавники. Акуратно відокремте шкіру від м’яса риби. З шкіри повинна вийти “панчоха”.
- М’ясо відокремте від кісток.
- Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо, моркву, картоплю і свиняче сало.
- У фарш додайте яйце, посоліть і поперчіть.
- “Панчоху” зі шкіри щільно наповніть фаршем. Пришийте голову.
- Рибу викладіть на змащене олією деко. Верх риби змастіть майонезом.
- Випікайте в розігрітій до 180 °C духовці 40 хвилин.
- При подачі прикрасьте рибу маслинами, лимонами і листям салату.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Ковбаса домашня смажена
- Рибне суфле із цвітною капустою
- Гречаник з домашнім сиром
- Свинина з овочами в соусі «Барбекю»
- Макаронна запіканка з шинкою