Фаршировані бублики

Фаршировані бублики

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані бублики

  • курячий фарш: 550 г.
  • бублики маленькі (несолодкі): 350 г
  • молоко: 200 мл
  • твердий сир: 100 г
  • яйце: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • вершкове масло для смаження та змащування форми
  • розмарин, чорний мелений перець та сіль:за смаком

Як приготувати Фаршировані бублики

Готуємо так:

  1. Молоко підгріти, щоб воно було теплим, і замочити в ньому бублики на 5 хвилин, після чого зайву рідину злити. Сир нарізати невеличкими тонкими квадратиками за розміром бубликів. Цибулю почистити, дрібно нарізати і підсмажувати на невеликій кількості розігрітого вершкового масла протягом п’яти хвилин.
  2. Змішати фарш, цибулю, сире яйце, додати розмарин, посолити і поперчити за смаком, і ще раз добре вимішати.
  3. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти на неї бублики. Начинити серединку кожного фаршем і трошки його втрамбувати, щоб поверхня була плоскою. Випікати в духовці, розігрітій до температури 180 °С 20-25 хвилин. Тоді накрити кожен бублик шматочком сиру і запікати ще 5 хвилин. Подавати охолодженими до кімнатної температури.

* Молоко обов’язково повинно бути теплим. У холодному молоці розм’якне тільки верх бубликів, а середина залишиться твердою, а в дуже гарячому молоці бублики можуть цілком розм’якнути. Випікати в духовці, розігрітій до температури 180 С 20-25 хвилин. Тоді накрити кожен бублик шматочком сиру і запікати ще 5 хвилин.

* Якщо на останні дві хвилини включити режим “гриль”, на бубликах утвориться смачна хрумка скоринка.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал