
Фаршировані чері
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Фаршировані чері
- помідори чері: 30 шт.
- моцарела: 1 склянка
- арахіс: ½ склянки
- базилік: 1 пучок
- петрушка: 1 пучок
- часник: 1 зубчик
- оливкова олія : 2 ст. ложки
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Фаршировані чері
Готуємо так:
1. Помідори чері помити, обсушити, зрізати верхню частину і вибрати м’якоть.
2. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Викласти її в чашу блендера разом з арахісом, почищеним часником, дрібкою солі та чорного меленого перцю. Збити все до однорідної маси.
3. Додати до суміші оливкову олію і ще раз збити на найменшій швидкості. Дерев’яні меблі Львів
4. Ретельно перемішати отриману суміш з моцарелою і начинити цією начинкою помідори.
* Закуску можна відразу подавати до столу, але краще протягом кількох годин витримати її в холодильнику.
* Моцарелу можна замінити бринзою. Якщо сир занадто твердий, можна додати 1-2 ложки сметани або м’якоті з помідорів.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Фаршировані чері
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
очень оригинально,но я бы еще рискнула заменить моцарелу фетой,но не очень соленой.и чесночка по-больше.