Фаршировані чері

Фаршировані чері

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані чері

  • помідори чері: 30 шт.
  • моцарела: 1 склянка
  • арахіс: ½ склянки
  • базилік: 1 пучок
  • петрушка: 1 пучок
  • часник: 1 зубчик
  • оливкова олія : 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Фаршировані чері

Готуємо так:

1. Помідори чері помити, обсушити, зрізати верхню частину і вибрати м’якоть.

2. Зелень помити, обсушити і подрібнити. Викласти її в чашу блендера разом з арахісом, почищеним часником, дрібкою солі та чорного меленого перцю. Збити все до однорідної маси.

3. Додати до суміші оливкову олію і ще раз збити на найменшій швидкості. Дерев’яні меблі Львів

4. Ретельно перемішати отриману суміш з моцарелою і начинити цією начинкою помідори.

* Закуску можна відразу подавати до столу, але краще протягом кількох годин витримати її в холодильнику.

* Моцарелу можна замінити бринзою. Якщо сир занадто твердий, можна додати 1-2 ложки сметани або м’якоті з помідорів.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Фаршировані чері

  1. очень оригинально,но я бы еще рискнула заменить моцарелу фетой,но не очень соленой.и чесночка по-больше.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал