
Фаршировані гриби з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
5
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Фаршировані гриби з овочами
- печериці -10 шт.
- кабачок -½ шт.
- цибуля -½ шт.
- перець болгарський -1 шт.
- часник -1 зубчик
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Фаршировані гриби з овочами
Готуємо так:
1. Капелюшки грибів очистити, ніжки відрізати. Капелюшки посолити, поперчити.
2. Нарізати дрібно цибулю і ніжки грибів. Обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати порізаний кабачок та болгарський перець. Готувати протягом 5 хв. Посолити, поперчити, додати пропущений через прес часник. Зняти з вогню, остудити.
3. Наповнити начинкою капелюшки грибів. Запікати в розігрітій духовці при температурі 180° С протягом 15 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулети з огірка з сирним салатом
-
Закуска «Салямі»
-
Закуска – рулетики зі свинини
-
Закусочні печінкові кульки
-
Сардина в томатному соусі на рослинній олії