Фаршировані гриби з зеленою начинкою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
5
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Фаршировані гриби з зеленою начинкою
- печериці -10 шт.
- авокадо -1 шт.
- часник -1 зубчик
- вершковий сир -150 г
- бекон -кілька смужок
- сіль, перець за смаком
Як приготувати Фаршировані гриби з зеленою начинкою
Готуємо так:
1. Капелюшки грибів очистити, ніжки відрізати. Капелюшки посолити, поперчити, запекти в духовці протягом 15 хв. Ніжки порізати та обсмажити з часником.
2. Авокадо почистити, розім’яти виделкою. Змішати з вершковим сиром. Додати в цю масу обсмажені ніжки грибів.
3. Наповнити капелюшки начинкою. Смужки бекону порізати та обсмажити на сухій сковороді, доки бекон не стане хрумким. Оздобити смаженим беконом гриби.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Лимонні булочки із зеленню
- «Гніздечка»
- Чорнослив, фарширований сиром
- Тушкована червонокачанна капуста
- Новорічна закуска “Пеньок з грибами”