Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані гриби з зеленою начинкою

  • печериці -10 шт.
  • авокадо -1 шт.
  • часник -1 зубчик
  • вершковий сир -150 г
  • бекон -кілька смужок
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Готуємо так:
1. Капелюшки грибів очистити, ніжки відрізати. Капелюшки посолити, поперчити, запекти в духовці протягом 15 хв. Ніжки порізати та обсмажити з часником.
2. Авокадо почистити, розім’яти виделкою. Змішати з вершковим сиром. Додати в цю масу обсмажені ніжки грибів.
3. Наповнити капелюшки начинкою. Смужки бекону порізати та обсмажити на сухій сковороді, доки бекон не стане хрумким. Оздобити смаженим беконом гриби.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал