camcumgirls
Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані гриби з зеленою начинкою

  • печериці -10 шт.
  • авокадо -1 шт.
  • часник -1 зубчик
  • вершковий сир -150 г
  • бекон -кілька смужок
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Фаршировані гриби з зеленою начинкою

Готуємо так:
1. Капелюшки грибів очистити, ніжки відрізати. Капелюшки посолити, поперчити, запекти в духовці протягом 15 хв. Ніжки порізати та обсмажити з часником.
2. Авокадо почистити, розім’яти виделкою. Змішати з вершковим сиром. Додати в цю масу обсмажені ніжки грибів.
3. Наповнити капелюшки начинкою. Смужки бекону порізати та обсмажити на сухій сковороді, доки бекон не стане хрумким. Оздобити смаженим беконом гриби.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал