Закуска фаршировані шампіньйони

Закуска фаршировані шампіньйони

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Закуска фаршировані шампіньйони

  • шампіньйони (великі) - 5 шт.,
  • болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • помідори - 2 шт.,
  • куряче м'ясо (варене) - 150 г,
  • адигейський сир - 120 г,
  • соєвий соус - 1 ч. ложка,
  • зелень кропу, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Закуска фаршировані шампіньйони

  1. Шампіньйони промийте під проточною водою, видаліть ніжку (вона використовуватиметься для приготування начинки).

  2. Дрібно наріжте цибулю, болгарський перець, помідор, м’ясо, ніжки від грибів. Всі інгредієнти обсмажте на олії, приправивши сіллю, перцем і соєвим соусом. В кінці додайте подрібнену зелень кропу.

  3. Капелюшки шампіньйонів натріть сіллю і перцем і начиніть приготованою начинкою.

  4. Зверху начинки викладіть дрібно нарізаний адигейський сир.

  5. Викладіть капелюшки на змащене олією деко, влийте трохи води і поставте в розігріту до 180 °С духовку на 30-35 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал