Фаршировані шампіньйони

Фаршировані шампіньйони

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані шампіньйони

  • шампіньйони: 24 шт.
  • копчене куряче філе : 100 г.
  • твердий сир: 100 г.
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • маргарин: 1 ст. ложка
  • зелень петрушки: 20 г
  • соус чилі: 1 ч. ложка
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Фаршировані шампіньйони

Готуємо так:

  1. Гриби помити та відділити шапочки від ніжок. Ніжки дрібно порізати.
  2. Копчене куряче філе дрібно порізати та змішати з подрібненими грибами.
  3. Зелень петрушки помити та подрібнити, додати до курки з грибами. Додати соус чилі та масло, посолити, поперчити та ретельно перемішати.
  4. Твердий сир потерти на великій тертці. Додати половину сиру до начинки.
  5. Наповнити грибні шапочки начинкою та викласти на змащене маргарином деко. Присипати зверху рештою сиру та запікати в розігрітій до температури 220º С духовці до утворення золотистої скоринки.

Гриби повинні бути достатньо великі і тверді. Надто великі старі гриби можуть кришитися, а маленькі шапочки складно наповнювати фаршем.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Фаршировані шампіньйони

  1. очень хороший рецепт.я в него еще ножки шампиньйоновно добавляю,но это как для кого.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал