Фаршировані яйця “Новорічні”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця “Новорічні”
- яйця -6 шт.
- сир тертий -2 ст. ложки
- майонез, сіль за смаком
- шпинат -100 г
- білкова ікра для оздоблення.
Як приготувати Фаршировані яйця “Новорічні”
Готуємо так:
1. Яйця зварити. Зрізати верхівку та вийняти жовтки. Розім’яти їх виделкою, додати тертий сир. Шпинат обсмажити, посолити. Додати до жовтків з сиром. Заправити майонезом.
2. За допомогою кулінарного мішечка наповнити яйця цією масою, прикрасити білковою ікрою – вийде ніби ялиночка у яйці. Подавати таку закуску краще в підставках під яйця.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Шашлички з риби та овочів
- Террін “Філадельфія”
- Солянка з грибами
- Гостра баклажанна закуска
- Закуска сирні рафаелло