Фаршировані яйця “Новорічні”

Фаршировані яйця “Новорічні”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця “Новорічні”

  • яйця -6 шт.
  • сир тертий -2 ст. ложки
  • майонез, сіль за смаком
  • шпинат -100 г
  • білкова ікра для оздоблення.

Як приготувати Фаршировані яйця “Новорічні”

Готуємо так:
1. Яйця зварити. Зрізати верхівку та вийняти жовтки. Розім’яти їх виделкою, додати тертий сир. Шпинат обсмажити, посолити. Додати до жовтків з сиром. Заправити майонезом.
2. За допомогою кулінарного мішечка наповнити яйця цією масою, прикрасити білковою ікрою – вийде ніби ялиночка у яйці. Подавати таку закуску краще в підставках під яйця.

Автор рецепту: Маргарита Новікова
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал