Фаршировані яйця

Фаршировані яйця

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця

  • куряча печінка варена: 100-150 г
  • яйця: 5 шт.
  • зелена цибуля: пів пучка
  • майонез: 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • журавлина, листя салату, петрушка: для оздоблення

Як приготувати Фаршировані яйця

Готуємо так:

1. Зварити яйця накруто, охолодити, почистити, розрізати навпіл і відокремити жовтки від білків.

2. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Печінку теж дрібно нарізати або змолоти на м’ясорубці, й змішати з зеленою цибулею. Додати до них майонез, жовтки та перетерти все  в блендері до утворення однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком.

3. Начинити  паштетом білки від яєць, викласти їх на листя салату і прикрасити  журавлиною та зеленню петрушки.

* Такий паштет можна приготувати не тільки з курячої, а й з будь-якої іншої печінки, а також м’яса. Окрім того, можна використовувати не тільки варену, а й смажену печінку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал