
Фаршировані яйця
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
5
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Фаршировані яйця
- куряча печінка варена: 100-150 г
- яйця: 5 шт.
- зелена цибуля: пів пучка
- майонез: 1 ст. ложка
- чорний мелений перець та сіль: за смаком
- журавлина, листя салату, петрушка: для оздоблення
Як приготувати Фаршировані яйця
Готуємо так:
1. Зварити яйця накруто, охолодити, почистити, розрізати навпіл і відокремити жовтки від білків.
2. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати. Печінку теж дрібно нарізати або змолоти на м’ясорубці, й змішати з зеленою цибулею. Додати до них майонез, жовтки та перетерти все в блендері до утворення однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком.
3. Начинити паштетом білки від яєць, викласти їх на листя салату і прикрасити журавлиною та зеленню петрушки.
* Такий паштет можна приготувати не тільки з курячої, а й з будь-якої іншої печінки, а також м’яса. Окрім того, можна використовувати не тільки варену, а й смажену печінку.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закусочні сосиски в лаваші
-
Чебуреки на кефірі
-
Грибний паштет
-
Фарширований хліб з грибною начинкою
-
Закуска “Новорічний подарунок”