Фарширований батон

Фарширований батон

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Фарширований батон

  • сир твердий: 300 г
  • майонез: 250 г
  • батон: 2 шт.
  • часник: 1 головка
  • кетчуп: 2 ст. ложки
  • зелень петрушки і кропу: за смаком

Як приготувати Фарширований батон

Готуємо так:

  1. Сир потерти на малій тертці, змішати з кетчупом і майонезом. Додати подрібнену зелень за смаком, ретельно перемішати. Часник пропустити через прес або подрібнити, додати до суміші, перемішати.
  2. У батонах зробити глибокі надрізи. Наповнити надрізи отриманою сумішшю. Рештою суміші змастити батони зверху.
  3. Загорнути батони у фольгу, запекти їх у розігрітій до температури 200° С духовці протягом 20 хвилин, потім розгорнути фольгу і запікати ще 10 хвилин.

* Фаршировані батони за цим кулінарним рецептом можна приготувати і на пікніку : нанизати їх на шампури та запекти над розпеченим вугіллям до готовності (сир має розплавитися). На пікніку споживати батони можна як холодними, так і теплими,  розігрівши над вугіллям. 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Фарширований батон

  1. очень оригинальная закуска на быструю руку.советую лишь заменить майонез на что-то более полезное и чтоб придать блюду более утонченный вид использовать не громосткие батоны,а например багет,хала,булки присные.А так очень и очень.Спасибо автору.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал