Фарширований батон
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
10
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Фарширований батон
- сир твердий: 300 г
- майонез: 250 г
- батон: 2 шт.
- часник: 1 головка
- кетчуп: 2 ст. ложки
- зелень петрушки і кропу: за смаком
Як приготувати Фарширований батон
Готуємо так:
- Сир потерти на малій тертці, змішати з кетчупом і майонезом. Додати подрібнену зелень за смаком, ретельно перемішати. Часник пропустити через прес або подрібнити, додати до суміші, перемішати.
- У батонах зробити глибокі надрізи. Наповнити надрізи отриманою сумішшю. Рештою суміші змастити батони зверху.
- Загорнути батони у фольгу, запекти їх у розігрітій до температури 200° С духовці протягом 20 хвилин, потім розгорнути фольгу і запікати ще 10 хвилин.
* Фаршировані батони за цим кулінарним рецептом можна приготувати і на пікніку : нанизати їх на шампури та запекти над розпеченим вугіллям до готовності (сир має розплавитися). На пікніку споживати батони можна як холодними, так і теплими, розігрівши над вугіллям.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Фарширований батон
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
очень оригинальная закуска на быструю руку.советую лишь заменить майонез на что-то более полезное и чтоб придать блюду более утонченный вид использовать не громосткие батоны,а например багет,хала,булки присные.А так очень и очень.Спасибо автору.