Фарширований перець

Фарширований перець

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Фарширований перець

  • болгарський перець (бажано різного кольору) - 3 шт.,
  • твердий сир - 300-400 г,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • майонез для заправки.

Як приготувати Фарширований перець

  1. Сир натерти на дрібній тертці. Додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати. Додати трохи майонезу, ще раз перемішати.
  2. Перець вимити, видалити насіння і плодоніжку.
  3. Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці.
  4. У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром.
  5. Поставити перець в холодильник на 3-4 години.
  6. Потім гострим ножем нарізати кружечками.
  7. Подавати, прикрасивши листочками свіжої зелені.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал