Інгредієнти для приготування: Фарширований перець
- болгарський перець (бажано різного кольору) - 3 шт.,
- твердий сир - 300-400 г,
- яйця (варені) - 3 шт.,
- часник - 2-3 зубчики,
- майонез для заправки.
Як приготувати Фарширований перець
- Сир натерти на дрібній тертці. Додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати. Додати трохи майонезу, ще раз перемішати.
- Перець вимити, видалити насіння і плодоніжку.
- Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці.
- У середину перцю помістити яйце, весь інший простір щільно заповнити сиром.
- Поставити перець в холодильник на 3-4 години.
- Потім гострим ножем нарізати кружечками.
- Подавати, прикрасивши листочками свіжої зелені.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Млинцевий пеньок
- Яйця по-шотландськи
- Закуска з оселедця
- Великодні заливні яйця
- Піца з фаршем і грибами