Фенхель
Опубліковано 11/04/2013
Дрібні насіння, мають оливково-зелений колір, тверді, за формою схожі на кмин. Як і зелень фенхеля, наділені анісовим ароматом і смаком. У залежності від необхідної сили аромату, можна використовувати як ціле, так і розмелене або товчене насіння. Меленими насінням фенхелю приправляють каррі, а також м’ясні та овочеві страви. Ціле і товчене насіння використовують при випічці хліба, печива і для деяких страв з білокачанної капусти. Зерна фенхелю сприяють травленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Орегано
- Гуакамоле
- Мускатний горіх
- Мафіни
- Болоньєзе