camcumgirls
Фісташково-сирна паска

Фісташково-сирна паска

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Фісташково-сирна паска

  • сир: 600 г.
  • яйця: 2 шт.
  • цукор: 250 г
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • вершкове масло: 100 г.
  • фісташки (почищені): 100 г + для оздоблення ще 100 г

Як приготувати Фісташково-сирна паска

Готуємо так:

1.  Сир протерти крізь сито (повинен бути розсипчастим). На водяній бані розтирати яйця з цукром, поки вони не набудуть блідо-кремового кольору.

2. Фісташки (100 г) залити окропом, залишити на декілька хвилин, потім почисти кожне зернятко від шкірки і подрібнити їх на крихти.

3. У протертий сир влити яйця, додати ванільний цукор, розтоплене масло і ретельно перемішати (до утворення однорідної маси), додати фісташкові кришки і ще раз перемішати. Перекласти сирну масу у форму, рівненько застелену марлею (якщо будуть складки марлі, залишаться відбитки на пасці). Кінці марлі рівно викласти на сир, поставити зверху тарілочку, а на неї невеликий гніт (наприклад, банку з водою).

4. Поставити форму у прохолодне місце. Важливо: у дні форми повинні бути отвори, щоб зайва сироватка могла стікати, відповідно, форму потрібно ставити так, щоб рідина мала куди стікати.

5. Через 8 годин перевернути форму на тарілку, зняти форму, марлю і прикрасити паску почищеними фісташками (100 г).

* Перед приготуванням паски переконайтеся, що сир достатньо сухий. Якщо ні, то потрібно його поставити під гніт, щоб зайва сироватка стекла.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал