Флан з медом

Флан з медом

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Флан з медом

  • яйця: 2 шт.
  • молоко: 150 мл
  • згущене молоко: 50 мл
  • цукор: 75 г
  • мелена кориця: 1/4 ч. ложки
  • ванільний цукор та рідкий мед: за смаком

Як приготувати Флан з медом

Готуємо так:

  1. Цукор розтопити на сковороді на маленькому вогні і відразу розлити цукрову карамель у формочки.
  2. Яйця збити, додати молоко, згущене молоко, ванільний цукор, корицю і ще раз добре збити. Масу процідити і розлити у формочки поверх цукрової карамелі.
  3. Викласти форми на водяну баню (вони повинні бути занурені у воду на 2/3 або хоча б на половину висоти) і помістити у духовку. Запікати від 40 хвилин до години (маленькі порційні флани пектимуться швидше, один більший флан потрібно пекти довше).
  4. Тарілки, на яких подаватимуться флани, полити медом і обережно перевернути їх з формочок карамеллю догори. 

* Флан треба охолоджувати у формі, в якій він запікався. Якщо він не хоче відділятися від стінок форми, обережно відділити його за допомогою ножа, а, перевернувши форму, постукати по денці.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Флан з медом

  1. Суфлешные десерты имеют очень изящные вкусы. Спасибо за рецепт, обязательно поэксперементирую. А можно ли для запекания использовать металлические формы для кексов и чем их смазать, чтобы десерт не прилип?

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал