Флан з медом

Флан з медом

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Флан з медом

  • яйця: 2 шт.
  • молоко: 150 мл
  • згущене молоко: 50 мл
  • цукор: 75 г
  • мелена кориця: 1/4 ч. ложки
  • ванільний цукор та рідкий мед: за смаком

Як приготувати Флан з медом

Готуємо так:

  1. Цукор розтопити на сковороді на маленькому вогні і відразу розлити цукрову карамель у формочки.
  2. Яйця збити, додати молоко, згущене молоко, ванільний цукор, корицю і ще раз добре збити. Масу процідити і розлити у формочки поверх цукрової карамелі.
  3. Викласти форми на водяну баню (вони повинні бути занурені у воду на 2/3 або хоча б на половину висоти) і помістити у духовку. Запікати від 40 хвилин до години (маленькі порційні флани пектимуться швидше, один більший флан потрібно пекти довше).
  4. Тарілки, на яких подаватимуться флани, полити медом і обережно перевернути їх з формочок карамеллю догори. 

* Флан треба охолоджувати у формі, в якій він запікався. Якщо він не хоче відділятися від стінок форми, обережно відділити його за допомогою ножа, а, перевернувши форму, постукати по денці.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Юлия Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Флан з медом

  1. Суфлешные десерты имеют очень изящные вкусы. Спасибо за рецепт, обязательно поэксперементирую. А можно ли для запекания использовать металлические формы для кексов и чем их смазать, чтобы десерт не прилип?

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал