Флан з медом
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Флан з медом
- яйця: 2 шт.
- молоко: 150 мл
- згущене молоко: 50 мл
- цукор: 75 г
- мелена кориця: 1/4 ч. ложки
- ванільний цукор та рідкий мед: за смаком
Як приготувати Флан з медом
Готуємо так:
- Цукор розтопити на сковороді на маленькому вогні і відразу розлити цукрову карамель у формочки.
- Яйця збити, додати молоко, згущене молоко, ванільний цукор, корицю і ще раз добре збити. Масу процідити і розлити у формочки поверх цукрової карамелі.
- Викласти форми на водяну баню (вони повинні бути занурені у воду на 2/3 або хоча б на половину висоти) і помістити у духовку. Запікати від 40 хвилин до години (маленькі порційні флани пектимуться швидше, один більший флан потрібно пекти довше).
- Тарілки, на яких подаватимуться флани, полити медом і обережно перевернути їх з формочок карамеллю догори.
* Флан треба охолоджувати у формі, в якій він запікався. Якщо він не хоче відділятися від стінок форми, обережно відділити його за допомогою ножа, а, перевернувши форму, постукати по денці.
Залишити відповідь до Юлия Скасувати відповідь
2 Відповіді до Флан з медом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
очень нежный десерт
Суфлешные десерты имеют очень изящные вкусы. Спасибо за рецепт, обязательно поэксперементирую. А можно ли для запекания использовать металлические формы для кексов и чем их смазать, чтобы десерт не прилип?