camcumgirls
Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами

Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами

  • Філе ягняти: 300 г.
  • форель - 6 шт. по 250-300 г,
  • шпинат - 500 г,
  • печериці - 250 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • вершкове масло - 50 г,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Форель, фарширована шпинатом та шампіньйонами

  1. Форель обробіть, не пошкоджуючи шкіру, видаліть хребет, але залиште при цьому голову, плавники і хвіст.
  2. Шпинат бланшуйте в підсоленій воді 2-3 хвилини, відкиньте на друшляк, сполосніть холодною водою, добре відіжміть і подрібніть.
  3. На вершковому маслі підсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте нарізані скибочками шампіньйони, посоліть, тушкуйте до випарювання рідини. Додайте шпинат і порізаний часник, перемішайте. Перевірте на сіль і перець.
  4. Рибу нафаршируйте приготовленою сумішшю і викладіть на застелене пекарським папером деко. Збризніть форель оливковою олією. Запікайте в попередньо розігрітій до 200 °С духовці 12-15 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал