
Форель, запечена з овочами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Форель, запечена з овочами
- форель - 600 г,
- морква - 1-2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- селера - 0,5 шт.,
- помідори - 2 шт.,
- вершкове масло - 0,5 пачки,
- зелень петрушки - кілька гілочок,
- зелень кропу і лимон - для прикраси,
- сік одного лимона,
- сіль і суміш свіжомелених перців - за смаком.
Як приготувати Форель, запечена з овочами
-
Форель посоліть і поперчіть, всередині і зовні полийте лимонним соком.
-
Поріжте селеру, моркву і цибулю. Додайте нарізані помідори і подрібнену зелень петрушки. Посоліть і перемішайте.
-
Черевце риби нафаршируйте приготованою начинкою. Заколіть зубочистками.
-
Викладіть рибу у форму для випікання, застелену фольгою. Навколо риби викладіть начинку, що залишилася.
-
Зверху викладіть вершкове масло. Загорніть рибу у фольгу.
-
Запікайте рибу в розігрітій до 180 °C духовці 40 хвилин. Перед подачею прикрасьте рибу зеленню кропу і шматочками лимона. Готову страву подавайте з келихом білого вина.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Здобні великодні віночки. Кулінарний рецепт
-
Рулет із сала «По-українськи»
-
Салат в помідорах
-
Польський пасхальний суп Журек
-
Сироїдна мигдальна паска