Форель, запечена з овочами

Форель, запечена з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Форель, запечена з овочами

  • форель - 600 г,
  • морква - 1-2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • селера - 0,5 шт.,
  • помідори - 2 шт.,
  • вершкове масло - 0,5 пачки,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • зелень кропу і лимон - для прикраси,
  • сік одного лимона,
  • сіль і суміш свіжомелених перців - за смаком.

Як приготувати Форель, запечена з овочами

  1. Форель посоліть і поперчіть, всередині і зовні полийте лимонним соком.

  2. Поріжте селеру, моркву і цибулю. Додайте нарізані помідори і подрібнену зелень петрушки. Посоліть і перемішайте.

  3. Черевце риби нафаршируйте приготованою начинкою. Заколіть зубочистками.

  4. Викладіть рибу у форму для випікання, застелену фольгою. Навколо риби викладіть начинку, що залишилася.

  5. Зверху викладіть вершкове масло. Загорніть рибу у фольгу.

  6. Запікайте рибу в розігрітій до 180 °C духовці 40 хвилин. Перед подачею прикрасьте рибу зеленню кропу і шматочками лимона. Готову страву подавайте з келихом білого вина.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал