Фруктова ялинка на десерт

Фруктова ялинка на десерт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Фруктова ялинка на десерт

  • яблуко - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • улюблені фрукти і ягоди за смаком,
  • зелень для прикраси.

Як приготувати Фруктова ялинка на десерт

 

  1. Яблуко зверху надріжте і за допомогою зубочистки прикріпіть до нього очищену моркву, так щоб вийшов стовбур. У моркву з усіх боків застроміть зубочистки.
  2. На зубочистки наколіть ягоди і порізані фрукти. З будь-якого фрукта, можна ананаса, виріжте зірочку і прикрасьте нею верхівку ялинки. Знизу прикрасьте ялиночку зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Вікторія Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Фруктова ялинка на десерт

  1. Дуже цікава ідея для оформлення десерту до новорічного столу. Ніколи б сама не вигадала таку просту конструкцію ялинки з фруктів))) На жаль, полуницю взимку важко знайти у продажі… Я б замінила її на яскраві сухофрукти: черешню або вишню. Банани я би не використовувала, бо швидко потемнішають. А ще можна додати на ялинку “сніжок” – трошки збитих вершків ( але тільки фірмових з розпилювача, щоб не потекли ).

  2. Краса, та й годі! Дуже хочу спробувати зробити таку ялинку на Новий рік. Думаю, діти зрадіють, вони у мене обожнюють фруктові композиції. Єдине, що я б замінила петрушку збитими вершками у вигляді снігу, і посипала б присипкою для пасок, ніби це конфетті. А-то звідки взимку трава? Ну це так, не принципово.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал