Фрикадельки з індички

Фрикадельки з індички

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Фрикадельки з індички

  • філе індички - 500 г,
  • білий хліб - 100 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 2 зубчики,
  • яйця - 1 шт.,
  • тертий сир - 50 г,
  • сухий базилік, сухий орегано, свіжа петрушка або кріп - за смаком,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Фрикадельки з індички

Готуємо так:

1. Філе індички та хліб пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.

2. Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Свіжу зелень дрібно посікти. Змішати всі інгредієнти, з отриманої маси сформувати невеликі кульки.

3. У сковороді розігріти олію і обсмажити фрикадельки з двох сторін до золотистого кольору.

4. Потім накрити сковорідку кришкою і дати фрикаделькам трохи потомитися.

5. Крім того, можна приготувати їх в духовці. Для цього духовку потрібно розігріти до 200 градусів і запікати фрикадельки протягом 15-20 хвилин.

 

Подавайте фрикадельки з будь-яким гарніром.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал