Хачапурі по-аджарськи

Хачапурі по-аджарськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Хачапурі по-аджарськи

  • готове дріжджове тісто - 200 г,
  • сир сулугуні - 180 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • вершкове масло - 20 г,
  • борошно - для посипання деко.

Як приготувати Хачапурі по-аджарськи

  1. З тіста розкатуємо тонкий коржик, скручуємо коржик в трубочку з обох сторін. Формуємо тісто у вигляді човника і викладаємо на посипане борошном деко.
    Хачапурі
  2. Тісто змащуємо яйцем.Хачапурі
  3. Сир сулугуні тремо на грубій тертці, змішуємо в мисці з 1 яйцем. Всю масу викладаємо на корж. Випікаємо в розігрітій до 200 ° C духовці приблизно 10 хвилин, поки хачапурі не підрум’яниться.Хачапурі
  4. В середині хачапурі ножем формуємо заглиблення і вибиваємо туди сире яйце. Ставимо хачапурі в духовку ще на 5 хвилин. Уважно стежимо за часом, щоб яйце не затверділо.Хачапурі
  5. Готове хачапурі дістаємо з духовки, кладемо зверху шматочок вершкового масла, і їмо негайно, відламуючи тісто і вмочуючи його в ніжну і соковиту начинку.

Рецепт приготування страви від шеф-кухаря ресторану кавказької кухні «Тарон».

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал