Хачапурі по-тбіліські

Хачапурі по-тбіліські

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Хачапурі по-тбіліські

  • борошно - 1 кг,
  • кефір - 500 мл,
  • сулугуні - 600 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • харчова сода - щіпка,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Хачапурі по-тбіліські

  1. У миску налийте кефір. Додайте 4 яйця і просіяне борошно з содою. Перемішайте.

  2. Для начинки сулугуні потріть на крупній тертці. Додайте одне яйце, перемішайте.

  3. Тісто розділіть на 4 однакові частини. Кожну частину розділіть ще на дві – одну трохи більше іншої.

  4. Розкатайте з цього тіста коржі товщиною приблизно 0,5 см.

  5. На великий корж викладіть чверть сирної начинки і рівномірно розподіліть її, трохи відступивши від країв.

  6. Зверху покладіть менший корж і защепніть краї.

  7. Викладіть корж на сковороду швом вниз і готуйте під кришкою на маленькому вогні 6-8 хвилин. Потім підсмажте хачапурі з іншого боку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал