Гарбуз під гострим соусом
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Гарбуз під гострим соусом
- м’якоть гарбуза: 500 г.
- Для соусу
- помідори: 200 г.
- часник: 2 зубці
- цукор, кіндза, петрушка, сіль, перець і паприка за смаком
Як приготувати Гарбуз під гострим соусом
Готуємо так:
- М’якоть гарбуза порізати скибками, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком і залишити на 10 хвилин.
- У сковорідці розігріти олію й обсмажити у ній скибки гарбуза з обох боків.
- Помідори, часник і зелень подрібнити. Додати цукор, сіль, перець і паприку, ретельно перемішати.
- Викласти скибочки гарбуза на тарілку, зверху полити соусом.
- Щоб скибки гарбуза були хрусткими, перед смаженням можна обваляти їх у хлібних крихтах чи панірувальних сухарях.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Запіканка з броколі і цвітної капусти
- Коржики з маслинами і розмарином
- Фаршировані бублики
- «Хворост» із картопляного тіста
- Закуска “Бабки Йожки”