Гарбуз під гострим соусом

Гарбуз під гострим соусом

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Гарбуз під гострим соусом

  • м’якоть гарбуза: 500 г.
  • Для соусу
  • помідори: 200 г.
  • часник: 2 зубці
  • цукор, кіндза, петрушка, сіль, перець і паприка за смаком

Як приготувати Гарбуз під гострим соусом

Готуємо так:

  1. М’якоть гарбуза порізати скибками, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком і залишити на 10 хвилин.
  2. У сковорідці розігріти олію й обсмажити у ній скибки гарбуза з обох боків.
  3. Помідори, часник і зелень подрібнити. Додати цукор, сіль, перець і паприку, ретельно перемішати.
  4. Викласти скибочки гарбуза на тарілку, зверху полити соусом.

 

  • Щоб скибки гарбуза були хрусткими, перед смаженням можна обваляти їх у хлібних крихтах чи панірувальних сухарях.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал