camcumgirls
Гарбуз, тушкований у томатному соусі

Гарбуз, тушкований у томатному соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Гарбуз, тушкований у томатному соусі

  • гарбуз - 700 г,
  • помідори ( великі) - 2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • часник - 4-5 зубців,
  • біле сухе вино - 100 мл,
  • томатний соус (або паста) - 100 г,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • орегано, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Гарбуз, тушкований у томатному соусі

  1. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматочками. Укладіть у форму для запікання, збризніть олією і поставте в розігріту до 180 °С духовку на 30-35 хвилин (до м’якості гарбуза).
  2. На олії обсмажте порізані цибулю і часник, додайте помідори, томатний соус, біле вино, сіль, перець і орегано. Тушкуйте, помішуючи, до готовності, приблизно 20 хвилин.
  3. Томатний соус змішайте з печеним гарбузом. Запікайте в духовці 10 хвилин.
  4. Подавайте страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал