
Гарбуз, тушкований у томатному соусі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
75 min
Інгредієнти для приготування: Гарбуз, тушкований у томатному соусі
- гарбуз - 700 г,
- помідори ( великі) - 2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- зелень петрушки - 1 пучок,
- часник - 4-5 зубців,
- біле сухе вино - 100 мл,
- томатний соус (або паста) - 100 г,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- орегано, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Гарбуз, тушкований у томатному соусі
- Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматочками. Укладіть у форму для запікання, збризніть олією і поставте в розігріту до 180 °С духовку на 30-35 хвилин (до м’якості гарбуза).
- На олії обсмажте порізані цибулю і часник, додайте помідори, томатний соус, біле вино, сіль, перець і орегано. Тушкуйте, помішуючи, до готовності, приблизно 20 хвилин.
- Томатний соус змішайте з печеним гарбузом. Запікайте в духовці 10 хвилин.
- Подавайте страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопля по-селянськи на сковороді
-
Капустяна запіканка
-
Різотто з білими грибами
-
Запечена картопля «Ароматна»
-
Картошка “Объедение”