camcumgirls
Гарбуз в медово-ромовому сиропі

Гарбуз в медово-ромовому сиропі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гарбуз в медово-ромовому сиропі

  • гарбуз (м'якоть): 300 г.
  • ванільне морозиво : 100 г.
  • ром: 3 ст. ложки
  • мед: 3 ст. ложки
  • кориця: 1 ч. ложка

Як приготувати Гарбуз в медово-ромовому сиропі

Готуємо так:

  1. Змішати мед, корицю і ром. Гарбуз нарізати кубиками, викласти у форму для запікання й полити цією сумішшю. Запікати у духовці при 180 С, періодично помішуючи, 20-25 хвилин.
  2. Гарячий гарбуз викласти у креманки, покласти зверху кульку морозива і відразу подавати до столу.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал