
Гарбуз в медово-ромовому сиропі
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Гарбуз в медово-ромовому сиропі
- гарбуз (м'якоть): 300 г.
- ванільне морозиво : 100 г.
- ром: 3 ст. ложки
- мед: 3 ст. ложки
- кориця: 1 ч. ложка
Як приготувати Гарбуз в медово-ромовому сиропі
Готуємо так:
- Змішати мед, корицю і ром. Гарбуз нарізати кубиками, викласти у форму для запікання й полити цією сумішшю. Запікати у духовці при 180 С, періодично помішуючи, 20-25 хвилин.
- Гарячий гарбуз викласти у креманки, покласти зверху кульку морозива і відразу подавати до столу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Теплий брі з полуничним соусом
-
Сирна паска з цукатами
-
Банани в шоколаді зі згущеним молоком
-
Десерт «Чорничне задоволення»
-
Кошички з шоколадним мусом і черешнею