Гарбузове різотто
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Гарбузове різотто
- рис: 1 склянка
- бульйон: 0,5 л
- цибуля: 1 шт.
- біле вино: ½ склянки
- тертий сир: 3 ст. ложки
- м’якоть гарбуза: 100 г.
- Для гарбузового соусу
- м’якоть гарбуза: 300 г.
- помідор: 1 шт.
- цибуля: 1 шт.
- часник : 2 зубці
- лимонний сік: 1 ст. ложка
- олія, вершкове масло, сіль, перець, духмяні трави за смаком
Як приготувати Гарбузове різотто
Готуємо так:
- Приготувати гарбузовий соус: гарбуз, помідор та цибулю дрібно нарізати, тушкувати 15 хв. в рослинній олії. Посолити, поперчити, додати трави та пропущений через прес часник. Змолоти блендером та додати лимонний сік. Якщо соус вийшов занадто густим, можна розбавити водою.
- Цибулю обсмажити до прозорості, покласти на сковороду до неї промитий рис, прогріти його протягом 1 хвилини. Після того налити на сковороду вино. Коли воно почне кипіти, налити 1 черпак нагрітого бульону. Підливати його по мірі випаровування. Посолити, поперчити за смаком.
- М’якоть гарбуза (100 г) нарізати на шматки та обсмажити на вершковому маслі, посолити і поперчити.
- Через 15 хв. додати до рису гарбузовий соус та перемішати, тушкувати ще 5-7 хв. (до готовності рису). Коли різотто буде готове, покласти в нього тертий сир, перемішати та одразу подавати до столу. Зверху викласти обсмажені шматки гарбуза.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Овочева запіканка
- Картопля, запечена з цибулею і морквою
- Картопляні галушки з овочами
- Полента з сиром та овочами
- М’ясна страва кролик у томатній пасті