
Гарбузові оладки
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Гарбузові оладки
- м'якоть гарбуза: 200 г.
- борошно: 1 склянка
- дрібка солі
- цукор: 3 ст. ложки
- розпушувач: 2 ч. ложки
- кориця: 1/2 ч. ложки
- яйце: 1 шт.
- кефір: 1 склянка
Як приготувати Гарбузові оладки
Готуємо так:
- Гарбуз порізати та запекти в духовці чи мікрохвильовці до м’якості. Розім’яти в пюре.
- Борошно просіяти, додати сіль, цукор, розпушувач та корицю, вбити яйце, влити кефір та додати гарбузове пюре. Перемішати.
- Сковорідку розігріти та змастити олією. Викладати ложкою тісто, обсмажувати з двох боків. Подавати можна з медом чи варенням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Макарони, запечені з овочами, яйцями та сиром
-
Угорський гуляш
-
М’ясне кільце з овочами
-
Ліниві вареники фігурні
-
Свинина з курагою, запечена в тісті