Гарбузові оладки

Гарбузові оладки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Гарбузові оладки

  • м'якоть гарбуза: 200 г.
  • борошно: 1 склянка
  • дрібка солі
  • цукор: 3 ст. ложки
  • розпушувач: 2 ч. ложки
  • кориця: 1/2 ч. ложки
  • яйце: 1 шт.
  • кефір: 1 склянка

Як приготувати Гарбузові оладки

Готуємо так:

  1. Гарбуз порізати та запекти в духовці чи мікрохвильовці до м’якості. Розім’яти в пюре.
  2. Борошно просіяти, додати сіль, цукор, розпушувач та корицю, вбити яйце, влити кефір та додати гарбузове пюре. Перемішати.
  3. Сковорідку розігріти та змастити олією. Викладати ложкою тісто, обсмажувати з двох боків. Подавати можна з медом чи варенням.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал