Гарбузово-апельсинове варення

Гарбузово-апельсинове варення

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Гарбузово-апельсинове варення

  • гарбуз: 2 кг
  • цукор: 1,7 кг
  • апельсини: 2 шт.
  • лимони: 2 шт.

Як приготувати Гарбузово-апельсинове варення

Готуємо так:

  1. Гарбуз помити, почистити від шкірки. Апельсини та лимони почистити від цедри та від зернят. Змолоти гарбуз та цитрусові на мясорубці, додати цукор, старанно перемішати. Дати настоятися при кімнатній температурі, поки весь цукор не розчиниться.
  2. Розкласти в стерилізовані банки, щільно закрити герметичними кришками і зберігати в холодному місці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Гарбузово-апельсинове варення

  1. Вітаю! Щось не зрозумів: “варення”- означає- “варити”, а у вас за рецептом виходить якась “бадяга” у сирому вигляді.

  2. Варення можна готувати і без варіння. Це називається “сире варення”. За таким принципом робиться також варення з червоної та білої смородини. І взагалі, погугліть – знайдете чимало прикладів сирого варення.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал