Інгредієнти для приготування: Гарбузово-апельсинове варення
- гарбуз: 2 кг
- цукор: 1,7 кг
- апельсини: 2 шт.
- лимони: 2 шт.
Як приготувати Гарбузово-апельсинове варення
Готуємо так:
- Гарбуз помити, почистити від шкірки. Апельсини та лимони почистити від цедри та від зернят. Змолоти гарбуз та цитрусові на м’ясорубці, додати цукор, старанно перемішати. Дати настоятися при кімнатній температурі, поки весь цукор не розчиниться.
- Розкласти в стерилізовані банки, щільно закрити герметичними кришками і зберігати в холодному місці.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Гарбузово-апельсинове варення
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Вітаю! Щось не зрозумів: “варення”- означає- “варити”, а у вас за рецептом виходить якась “бадяга” у сирому вигляді.
Варення можна готувати і без варіння. Це називається “сире варення”. За таким принципом робиться також варення з червоної та білої смородини. І взагалі, погугліть – знайдете чимало прикладів сирого варення.