Гарбузовий манник

Гарбузовий манник

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Гарбузовий манник

  • гарбуз (тертий на дрібній тертці) - 2 склянки,
  • кефір - 250 мл,
  • цукор - 1,5 склянки,
  • манна крупа - 1,5 склянки,
  • розпушувач тіста - 1,5 ч. ложки,
  • лимон - 1 шт.,
  • вода - 0,5 склянки,
  • кокосова стружка - 40 г.

Як приготувати Гарбузовий манник

  1. Гарбуз натріть на дрібній тертці і змішайте з 0,5 склянки цукру, манкою, розпушувачем, кефіром і лимонною цедрою. Швидко перемішайте.
  2. Викладіть тісто у форму, змащену олією. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
  3. Приготуйте сироп. Змішайте воду, 1 склянка цукру і лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, остудіть. Готовий пиріг залийте гарячим сиропом і посипте кокосовою стружкою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Гарбузовий манник

  1. Дуже смачний рецепт) Готувала по ньому декілька раз виходить дуже смачний манник) Дякую за рецепт)

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал