Інгредієнти для приготування: Гарбузовий манник
- гарбуз (тертий на дрібній тертці) - 2 склянки,
- кефір - 250 мл,
- цукор - 1,5 склянки,
- манна крупа - 1,5 склянки,
- розпушувач тіста - 1,5 ч. ложки,
- лимон - 1 шт.,
- вода - 0,5 склянки,
- кокосова стружка - 40 г.
Як приготувати Гарбузовий манник
- Гарбуз натріть на дрібній тертці і змішайте з 0,5 склянки цукру, манкою, розпушувачем, кефіром і лимонною цедрою. Швидко перемішайте.
- Викладіть тісто у форму, змащену олією. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
- Приготуйте сироп. Змішайте воду, 1 склянка цукру і лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, остудіть. Готовий пиріг залийте гарячим сиропом і посипте кокосовою стружкою.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Гарбузовий манник
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачний рецепт) Готувала по ньому декілька раз виходить дуже смачний манник) Дякую за рецепт)